Idee de pandemie la Ierusalim: Portal pentru rugăciuni online la Zidul Plângerii

Idee de pandemie la Ierusalim: Portal pentru rugăciuni online la Zidul Plângerii
scris 10 apr 2020

Municipalitatea din Ierusalim, în colaborare cu un startup israelian, a lansat o platformă,“Jerusalem is traveling 2 U”, prin care turiștii ce doresc să viziteze orașul își pot în continuare îndeplini dorința chiar și în timpul restricțiilor impuse de Covid-19. 

CONFIRMARE Compania greacă Aegean cumpără 25% din acțiunile operatorului aerian român Animawings CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Compania greacă Aegean cumpără 25% din acțiunile operatorului aerian român Animawings

Foarte solicitate sunt serviciile online ce presupun depunerea unui mesaj la Zidul Plângerii si accesul la Zidul Plângerii prin intermediul camerelor ce transmit 24/7 direct de la Zidul Plângerii.

“Printre principalele obiective la momentul actual este să fim în continuare aproape de turiștii noștri, iar prin intermediul activităților și tururilor pe care le punem la dispoziție pe platforma Jerusalem is Traveling 2U, încercăm să le menținem interesul și să îi asigurăm că suntem alături de ei. Suntem mândri ca am reușit să ne adaptăm noilor tendințe în turism și să punem la punct acest site atât de repede, întrucât procesul durează de fel luni întregi. Sperăm să ne revedem cu toții cât mai curând.” a declarat Ilanit Melchior, Director de Turism pentru Autoritatea de Dezvoltare din Ierusalim.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
zidul plângerii
ierusalim