Malta cedează în fața persoanelor nevaccinate

Malta cedează în fața persoanelor nevaccinate
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2021

Malta a renunțat la închiderea frontierelor pentru călătorii nevaccinați împotriva COVID-19, cu câteva ore înainte de intrarea în vigoare a acestei măsuri anunțate la 9 iulie, în schimb impunând acestora o perioadă de carantină, notează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Persoanele care ajung în Malta fără a fi în posesia unui certificat de vaccinare vor fi obligate să treacă printr-o perioadă de carantină", a indicat guvernul maltez.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Malta a devenit vineri prima țară din Uniunea Europeană care a anunțat că își închide frontierele pentru călătorii nevaccinați, sperând să stopeze creșterea numărului de infectări cu coronavirus, scrie Agerpres.

Dacă la 27 iunie nu mai înregistrase niciun caz nou, vineri au fost raportate 96, dintre care 90% la persoane nevaccinate.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Mica insulă mediteraneană cu 500.000 de locuitori se laudă cu cea mai mare rată de vaccinare din UE, 79% din populația adultă primind deja două doze.

viewscnt
Afla mai multe despre
malta
covid-19
imunizare