Măsuri noi în Dubai: Turiștii vor putea cumpăra alcool din magazine

Măsuri noi în Dubai: Turiștii vor putea cumpăra alcool din magazine
scris 21 iul 2019

Turiștii care vizitează Dubaiul vor putea cumpăra de acum încolo alcool din magazine, grație noilor măsuri introduse pentru a face orașul mai prietenos pentru vizitatori, informează publicația britanică The Independent.

Până acum turiștii puteau doar cumpăra și consuma băuturi doar în locații autorizate, cum ar fi hotelurile și restaurantele, scrie Agerpres.

A fost lansată aplicația care informează turiștii din Constanța și Mamaia dacă pot intra în mare fără a-și pune viața în pericol CITEȘTE ȘI A fost lansată aplicația care informează turiștii din Constanța și Mamaia dacă pot intra în mare fără a-și pune viața în pericol

De acum încolo vizitatorii ne-musulmani cu vârsta de peste 21 de ani vor putea cumpăra alcool de la orice magazin Mercantile and Marketing International (MMI) sau African and Eastern din oraș.

Vizitatorii vor avea însă nevoie de un permis pentru a cumpăra alcool din aceste magazine, însă acesta se eliberează gratuit și poate fi obținut prin solicitare la sosirea în Dubai din orice magazin participant.

viewscnt
Afla mai multe despre
dubai
turisti
alcool