Memento Bus intră în concurență cu Biserica trimițând autocare care să ducă la Iași pelerinii pentru Sfânta Parascheva

Memento Bus intră în concurență cu Biserica trimițând autocare care să ducă la Iași pelerinii pentru Sfânta Parascheva
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 9 oct 2018

Memento Bus, compania de transport care face parte din grupul de firme Memento Group deținut de Cristian Pandel, proprietarul touroperatorului Christian Tour, introduce curse temporare spre Iași, în perioada 10-14 octombrie, cu ocazia pelerinajului la Cuvioasa Parascheva, sărbătoare care adună în fiecare an, la Catedrala Mitropolitană din oraș, sute de mii de credincioși din întreaga țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

"Pelerinajul de la Iași este cel mai mare eveniment de acest gen din România și an de an sute de mii de oameni, de toate vârstele și din toate categoriile sociale, își doresc să meargă să se roage la Cuvioasa Parascheva. Însă, nu puțini sunt cei care în trecut au renunțat să pornească la drum pentru că fie nu erau mulțumiți de condițiile de transport găsite, fie nu au mai găsit locuri", spune Mircea Fărtăiș, directorul general al Memento Bus, motivul pentru care compania a luat această decizie.

Astfel de curse sunt organizate de regulă prin Basilica Travel, agenția de pelerinaje a Patriarhiei.

Christian Tour: Antalya, Zakynthos și Creta, cele mai căutate destinații externe de vară CITEȘTE ȘI Christian Tour: Antalya, Zakynthos și Creta, cele mai căutate destinații externe de vară

Cursele Memento Bus vor fi operate zilnic, pe ruta București - Iași, cu mai multe opriri pe traseu. Plecările din București (din Autogara Memento Bus, aflată în zona Gării Basarab) sunt programate în zilele de 10, 11, 12 și 13 octombrie, la ora 23:00, iar cursele retur vor fi efectuate în zilele de 11, 12, 13 și 14 octombrie.

"Duminică, în ziua în care este sărbătorită Sfânta Parascheva, autoritățile locale din Iași au pregătit după slujba de la Catedrala Mitropolitană și o masă pentru pelerini. De aceea, ultima cursă spre București va pleca seara târziu, pentru a le oferi credincioșilor posibilitatea de a participa și la slujbă, și la evenimentul de după ceremonia religioasă”, a adăugat reprezentantul transportatorului.

Prețul unui bilet de autocar este de 14,9 euro pe sens, aproximativ 70 de lei.

La începutul acestui an, MementoBus a lansat primul program regulat de ShuttleBus de pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă”, prin care pasagerii care aterizează pe Otopeni sunt transferați la hotelurile unde au cazare în Capitală, precum și la autogara Central Bus Station, de unde pot călători cu autocarele companiei spre Brașov, Constanța, Sibiu, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Galați și Tulcea. Pentru a beneficia de transferuri, călătorii pot apela la biroul deschis de Christian Tour la începutul anului în Terminalul Sosiri Internaționale al Aeroportului Otopeni.

Christian Tour este cel mai mare operator de chartere din România. Compania activează de 21 de ani pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai longevive branduri de turism din țară. Touroperatorul deține 40 de agenții proprii în România și este prezent peste hotare în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii (divizia online).

viewscnt
Afla mai multe despre
memento bus
christian tour
sfanta parascheva