Minivacanța de Sfânta Maria la munte: 470 lei pentru trei nopți la o vilă în Predeal sau 199 euro pe noapte la un hotel din Poiana Brașov

Minivacanța de Sfânta Maria la munte: 470 lei pentru trei nopți la o vilă în Predeal sau 199 euro pe noapte la un hotel din Poiana Brașov
scris 11 aug 2017

Hotelieri de pe Valea Prahovei și din Brașov au pregătit pachete turistice speciale pentru minivacanța de Sfânta Maria, prețurile variind între 470 de lei pentru trei nopți de cazare la o vilă din Predeal și 199 de euro pe noapte la un hotel de patru stele din Poiana Brașov, cu cină tradițională în 14 august și acces la piscină și saună. La un hotel din Sinaia turiștii cu numele Maria sau Marian beneficiază de un discount de 5%.

Un hotel de cinci stele din Sinaia a pregătit un pachet special pentru minivacanța de Sfânta Maria, iar sărbătoriților - turiști cu numele Maria și Marian - le oferă un discount de 5%, scrie News.ro


Conform ofertei hotelului, pachetul include pensiune completă sau demipensiune, cu ingrediente din ferma proprie, dar și masă festivă în 13 august, precum și acces nelimitat la piscina interioară încălzită, saună, sală de  fitness, teren de sport, masă de ping-pong. Gazdele oferă și ”late check-out în ziua plecării”.

Pentru prima oară după \'90, Costineștiul atrage câteva mii de turiști străini CITEȘTE ȘI Pentru prima oară după '90, Costineștiul atrage câteva mii de turiști străini

Un pachet cu trei nopți de cazare la acest hotel costă 270 de euro de persoană, pentru cei care aleg pensiune completă, și 260 de euro de persoană, pentru cei care aleg demipensiune. Pachetul cu patru nopți de cazare la același hotel costă 330 de euro de persoană, dacă turiștii aleg pensiune completă, sau 300 de euro pentru cei care optează pentru demipensiune.

De asemenea, primul copil sub 6 ani beneficiază de gratutate, conform ofertei, iar pentru doi copii sub 6 ani se plătește supliment de masă, de 80 euro pentru trei nopti. Pentru copiii cu vârste peste 6 ani, părinții vor plăti de la 80 de euro până la 240 de euro pentru patru nopți, în funcție de vârsta copiilor.


Tot la Sinaia, cazarea la un hotel de patru stele în minivacanța de Sfânta Maria costă, pentru două persoane, 799 de lei pentru două nopți, sau 999 de lei, pentru trei nopți. Pachetul turistic include, pe lângă cazare, mic dejun în sistem bufet, acces la SPA - piscină, saună, salină din ciubăr cu apă termală, două masaje de relaxare, dar și o sticlă de șampanie și o cutie cu bomboane.

În Poiana Brașov, cazarea la un hotel de patru stele în minivacanța de Sfânta Maria costă de la 179 de euro la 199 de euro de persoană, în funcție de tipul camerei, iar în această perioadă turiștii au o reducere de 15% la restaurant și SPA. Pachetul turistic include și o cină tradițională cu program folcloric în grădina hotelului, în 14 august, acces la piscină, saună, wi-fi gratuit, iar în plus turiștii beneficiază de serviciile unui valet.

Turiștii cu un buget mai mic pot alege să se cazeze la vile.

La Predeal, spre exemplu, o vilă de trei stele oferă pentru perioada minivacanței de Sfânta Maria un pachet cu trei nopți de cazare, cu demipensiune. Gazdele promit ”aer curat și răcoros, la marginea pădurii de brazi”.

Pentru cele trei nopți de cazare o persoană va plăti 470 de lei pentru un loc în cameră dublă sau 500 de lei pentru un loc într-o cameră dublă mare, ”ideală pentru familii numeroase”. Cazarea pentru copii se plătește suplimentar, prețul pentru pachetul turistic pornind de la 100 de lei și ajungând la 380 de lei pentru copil, în funcție de vârsta acestuia și de condițiile de cazare.

Oaspeții vor avea acces gratuit la terenul de sport, loc de joacă, internet wireless, parcare și vor primi, din partea gazdelor, vouchere pentru intrarea într-un parc de distracții din zonă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
vacanta
sfanta maria
poiana brasov
vacanta munte