Pachete turistice cu prețuri începând de la 470 de lei pe Valea Prahovei, de 1 Decembrie

Pachete turistice cu prețuri începând de la 470 de lei pe Valea Prahovei, de 1 Decembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2018

Hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit pachete turistice ale căror prețuri pornesc de la 470 de lei pentru o cameră dublă pentru trei nopți de cazare, mic dejun și o cină în perioada Zilei Naționale a României. Pentru Crăciun, prețul unui pachet turistic pornește de la 1.500 de lei în unitățile de trei stele, iar de Revelion un pachet turistic costă, în medie, o mie de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit datelor furnizate de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, administratorii hotelurilor și pensiunilor de pe Valea Prahovei oferă pachete turistice ale căror prețuri variază de la 470 de lei pentru trei nopți de cazare cu mic dejun și cina barbeque la o vilă de trei stele și 750 de lei pentru trei nopți de cazare cu cină festivă în 1 decembrie la un hotel de patru stele. Tarifele sunt valabile pentru o cameră dublă, precizează reprezentanții asociației.

Un blogger indian de succes, invitat să promoveze Bucureștiul, dar nu a reușit să obțină o viză pentru a veni în România. \ CITEȘTE ȘI Un blogger indian de succes, invitat să promoveze Bucureștiul, dar nu a reușit să obțină o viză pentru a veni în România. "Trebuie lămurit dacă România vrea sau nu să primească turiști din India"

Conform sursei citate, în Azuga și Bușteni gradul de ocupare este de peste 70%, în timp ce pentru Sinaia peste 75% dintre locurile de cazare omologate au fost deja rezervate pentru minivacanța de 1 Decembrie, scrie News.ro.

Mulți dintre hotelieri au scos deja pe piață pachetele pentru Crăciun și Revelion. Astfel, pentru perioada Crăciunului prețurile variază între 2.200 și 2.500 de lei pentru patru nopți de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun și cină festivă în Ajun, în timp ce patru nopți la un hotel de trei stele costă aproximativ 1.500 de lei, pachetul incluzând cazare, mic dejun și cină festivă cu DJ în seara de Crăciun.

"Vacanța de Revelion îi va costa pe turiști între 4.500 și 5.200 de lei pentru 4 nopți de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzica live, brunch etc). La un hotel de 3 stele cazarea va costa în jur de 3.800 de lei pentru 4 nopți de cazare, cu mic dejun inclus, cina tematică și tombolă" se arată într-un comunicat al APDT Prahova.

Președintele Asociației, Adrian Voican, a declarat că hotelierii se așteaptă "la un sezon plin și datorită voucherelor de vacanță pe care unii turiști le-au folosit pentru a face rezervări pentru perioada care urmează".

viewscnt
Afla mai multe despre
valea prahovei
1 decembrie
turism
cazare