Parisul lansează marca ''Taste France'' pentru a schimba imaginea elitistă a gastronomiei sale

Parisul lansează marca ''Taste France'' pentru a schimba imaginea elitistă a gastronomiei sale
scris 18 feb 2020

Franța a lansat luni la Dubai marca "Taste France", creată cu obiectivul de a schimba imaginea elitistă a gastronomiei sale în lumea întreagă, în cadrul festivalului agroalimentar internațională Gulfood, informează AFP.

Proiectul face parte din campania "Choose France", creată pentru a spori atractivitatea țării în fața investitorilor străini și pentru valorificarea companiilor franceze, scrie Agerpres.

Vânzări de 25 milioane de euro în 2019 pentru Cocktail Holidays. Turcia, Grecia și Egipt - destinațiile vedetă CITEȘTE ȘI Vânzări de 25 milioane de euro în 2019 pentru Cocktail Holidays. Turcia, Grecia și Egipt - destinațiile vedetă

"Taste France", un brand în spatele căruia se grupează mai multe grupuri franceze din sectorul agroalimentar, va fi lansat în Franța de președintele Emmanuel Macron la Salonul Agriculturii, ce va fi organizat la Paris între 22 februarie și 1 martie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gastronomie
franta
taste france