Peste 120 de salvamari vor supraveghea, din 1 iunie, plajele din Mamaia și Constanța

Peste 120 de salvamari vor supraveghea, din 1 iunie, plajele din Mamaia și Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2019

Peste 120 de salvamari vor supraveghea plajele din Mamaia și Constanța, începând din 1 iunie, ei având la dispoziție 29 de foișoare și șapte puncte de prim-ajutor. Salvamarii au în dotare ambarcațiuni rapide și ski-jeturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primăria Constanța a anunțat, vineri, că din 1 iunie peste 120 de salvamari vor veghea plajele din Mamaia și Constanța, scrie News.ro

"Salvatorii au la dispoziție 29 de foișoare și 7 puncte de prim-ajutor, pentru ca turiștii și constănțenii să fie în siguranță atunci când merg la plajă. Salvamarii au în dotare ambarcațiuni rapide și ski-jeturi pentru intervenții urgente. Vă reamintim că puteți intra în apa mării doar dacă la foișoarele savamarilor este afișat steagul jumătate galben jumătate roșu”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Oamenii de afaceri spun că tichetele de vacanță acordate bugetarilor au scumpit vacanțele pe litoral și țin departe turiștii străini CITEȘTE ȘI Oamenii de afaceri spun că tichetele de vacanță acordate bugetarilor au scumpit vacanțele pe litoral și țin departe turiștii străini

Sursa citată menționează că în cazul în care este ridicat steagul galben, atunci înotul este permis doar celor foarte experimentați, însă arborarea steagului roșu la foișor înseamnă că înotul este strict interzis.

Salvamarii vor fi prezenți pe plajele din Constanța și Mamaia pe întreaga durată a sezonului estival, zilnic, între orele 8.30 - 19.30.

viewscnt
Afla mai multe despre
salvamari
plaja
mamaia