Peste 40.000 de turiști se află pe litoral în minivacanța de 1 Mai. Mamaia și Vama Veche cele mai căutate stațiuni

Peste 40.000 de turiști se află pe litoral în minivacanța de 1 Mai. Mamaia și Vama Veche cele mai căutate stațiuni
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2017

Peste 40.000 de turiști se află pe litoral în minivacanța de 1 Mai, iar cei mai mulți au ales stațiunile Mamaia și Vama Veche, ei având parte de numeroase evenimente, între care un festival de muzică electronică, unul de gastronomie, concerte sau drifturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Nu avem cifre oficiale, am făcut estimări și peste 40.000 de turiști se află pe litoral, cea mai mare parte, probabil în jur de 30.000, în Mamaia, aceasta fiind stațiunea care și de această dată a atras cel mai mult atenția. Evenimentele atrag atenția și promovarea. Acolo unde nu se întâmplă nimic nu se putem aștepta să se întâmple, iar acolo unde organizăm evenimente, le finanțăm, le promovăm cu mult timp înainte, astăzi putem să culegem rezultatele. Se vede cu ochiul liber acest lucru” ,a declarat Corina Martin, vicepreședintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, pentru News.ro.

Ea a menționat că foarte mulți turiști se află în această perioadă în Mamaia, atrași de festivalul de muzică electronică din nordul stațiunii.

“Sunt foarte mulți turiști străini în stațiune. Mii de turiști străini au venit pentru festivalul de muzică electronică, de aceea am integrat și am promovat și acest festival deoarece mi se pare că este o ocazie excelentă pentru a atrage turiști vest-europeni pe litoralul românesc, la început de sezon și la următoarele evenimente din timpul verii”, a explicat vicepreședintele Asociației Litoral- Delta Dunării.

EXCLUSIV O meserie cunoscută este pe cale să dispară din România. Sute de intermediari riscă să se închidă anul acesta CITEȘTE ȘI EXCLUSIV O meserie cunoscută este pe cale să dispară din România. Sute de intermediari riscă să se închidă anul acesta

Corina Martin a mai spus că în această perioadă se află în vizită și turoperatori din Israel, intenționând ca Mamaia să fie promovată acolo ca o destinație de party și clubbing, în rândul turiștilor tineri.

“Avem un fel de inspecție din partea turoperatorilor israelieni, care operează charterul Tel Aviv - Constanța. Ei au venit cu reprezentanți ai unor organizații de tineri, foarte tineri, din Israel. Până acum nu am avut acest segment, ci mai mult familii și familii cu copii, acum vrem să deschidem pe piața Israelului Mamaia ca produs unic de party, de night clubbing, un produs special și unic pentru turiștii din Israel”, a mai spus Corina Martin.

Ea a menționat că și în Vama Veche se află un număr mare de turiști în această minivacanță.

Corina Martin a spus că își propune cu agenția de turism pe care o conduce să includă o excursie de o zi sau de o jumătate de zi în Vama Veche pentru turiștii care se cazează în Mamaia, Năvodari sau chiar pentru cei care vin în Eforie la SPA.

Diverse evenimente au fost organizate pe litoral, în special în Mamaia, în minivacanța de 1 Mai, printre acestea aflându-se un festival de muzică electronică, un festival de gastronomie, concerte sau drifturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
1 mai
vama veche
mamaia