Remus Vișan pleacă de la Christian Tour și va conduce o nouă companie

Remus Vișan pleacă de la Christian Tour și va conduce o nouă companie
scris 5 mar 2019

Remus Vișan, fondatorul Paravion, companie de la care a plecat după ce a intrat în insolvență, alăturându-se Christian Tour, va conduce acum compania Go Travel-SunMedair Group, cu afaceri de 23 milioane euro anul trecut și circa 300 de clienți corporate.

Noua echipă de conducere estimează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro pentru acest an.

 

 

Oameni de afaceri români din provincie plătesc 40.000 de euro pentru a închiria 1 an o cameră în cel mai luxos hotel din România. Familii de bucureșteni vin pentru 1 noapte CITEȘTE ȘI Oameni de afaceri români din provincie plătesc 40.000 de euro pentru a închiria 1 an o cameră în cel mai luxos hotel din România. Familii de bucureșteni vin pentru 1 noapte

Remus Vișan și-a început cariera cu Millennium Corporate Travel, continuând cu dezvoltarea Paravion. În 2017 s-a alăturat echipei Memento, gestionând activitatea online și de transport a tuturor companiilor din Grupul Memento, fondat de Christian Tour.

Vișan a venit la Christian Tour în toamna anului 2017, după ce Paravion a intrat în insolvență .

Fondată în 1992, compania Go Travel are două filiale, România și Republica Moldova.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
remus visan
sunmedair group