România și Serbia vor deschide un nou punct de trecere a frontierei, pe canalul Bega

România și Serbia vor deschide un nou punct de trecere a frontierei, pe canalul Bega
scris 1 iul 2017

Executivul și-a dat acordul pentru deshiderea unui punct de trecere a frontierei româno-sârbe între localitățile Otelec și Srbsk Itebej, pe canalul Bega.

”Punctul internațional de trecere a frontierei va fi deschis pentru navigația pe apă, trafic pietonal și pentru biciclete, fiind amplasat între localitățile Otelec din România și Srbsk Itebej din Republica Serbia. Pentru moment, nu se are în vedere efectuarea de lucrări de investiții, construcții, amenajări ori montarea de instalații în zona de cale navigabilă interioară”, informează Guvernul.

Punctul de trecere a frontierei va fi deschis zilnic, în intervalul orar 08.00-12.00 (ora României), respectiv de la ora 07.00 la 19.00 (ora Republicii Serbia). De asemenea, părțile pot conveni, la solicitarea oricăreia dintre ele, ca punctul de trecere a frontierei Otelec – Srbsk Itebej să funcționeze în afara orelor de program prevăzute mai sus, scrie News.ro.

EXCLUSIV După 3 luni de la renovare, proprietarul Carol Park, cel mai luxos hotel din țară, constată că este greu de administrat și îl scoate la vânzare sau măcar închiriere CITEȘTE ȘI EXCLUSIV După 3 luni de la renovare, proprietarul Carol Park, cel mai luxos hotel din țară, constată că este greu de administrat și îl scoate la vânzare sau măcar închiriere

Prin noul punct de trecere va fi interzis transportul mărfurilor periculoase, al animalelor vii și al produselor supuse controlului fitosanitar este interzis prin acest punct de frontieră.

viewscnt
Afla mai multe despre
bega
frontiera
serbia