Telecabina de pe Cetatea Deva își reia cursele normale

Telecabina de pe Cetatea Deva își reia cursele normale
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2021

Telecabina de pe Cetatea Deva își va relua cursele normale, începând de marți, 12 ianuarie, după două luni de zile în care a fost oprită ca măsură de limitare a pandemiei de COVID-19, a informat Primăria Deva.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Telecabina va transporta doar patru persoane pe călătorie, pentru a fi respectate măsurile instituite la nivel național în vederea prevenirii și combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Schimbări în administrarea afacerii Dacia: Denis Le Vot a fost numit oficial CEO al Dacia. Actualul director al fabricii din Mioveni, Christophe Dridi, nu pleacă din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Schimbări în administrarea afacerii Dacia: Denis Le Vot a fost numit oficial CEO al Dacia. Actualul director al fabricii din Mioveni, Christophe Dridi, nu pleacă din România

În această perioadă, turiștii vor putea vizita cetatea medievală a Devei între orele 8,00 și 20,00. Ultimele curse ale telecabinei sunt programate la ora 19,15 - pentru urcare, și 19,45 - pentru coborâre.

În anul 2019, Cetatea Deva a fost vizitată de 176.161 de turiști care au folosit telecabina, iar din vânzarea biletelor de transport au fost aduși la bugetul local al municipiului Deva 2,64 milioane lei, potrivit datelor primăriei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cetatea deva
telecabina