Telegondola, oprită în Masivul Postăvaru din cauza vântului puternic

Telegondola, oprită în Masivul Postăvaru din cauza vântului puternic
scris 28 dec 2017

Telegondola a fost oprită, joi dimineața, în Masivul Postăvaru, din cauza vântului care suflă în rafale, în schimb funcționează telecabina Kanzel și Capra Neagră, telescaunul Ruia și Lupului și teleschiul Bradul și Stadion, a informat Primăria Brașov.

Prețurile de vacanță la munte au crescut de 3 ori, dar turiștii nu s-au speriat. Patronat: Zeci de mii de persoane stau acasă doar pentru că nu au mai găsit locuri și, între sarmale, se roagă să renunțe cineva la o cameră CITEȘTE ȘI Prețurile de vacanță la munte au crescut de 3 ori, dar turiștii nu s-au speriat. Patronat: Zeci de mii de persoane stau acasă doar pentru că nu au mai găsit locuri și, între sarmale, se roagă să renunțe cineva la o cameră

Conform municipalității, se schiază pe toate pârtiile domeniului schiabil, chiar dacă mai sunt zone, din lățimea pârtiilor, unde stratul de zăpadă este mai subțire. Stratul de zăpadă măsoară circa 30 de centimetri pe pârtia Bradul, cea mai ușoară de pe domeniul schiabil, și 60 de centimetri pe pârtiile Drumul Roșu, Kanzel, Lupului și Sulinar, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
telegondola brasov