Tranzacție pregătită: Singurul hotel cu vedere la Mureș din Arad - scos la vânzare cu 8 milioane euro. Printre proprietari este și Aurel Muntean, care deține hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu

Tranzacție pregătită: Singurul hotel cu vedere la Mureș din Arad - scos la vânzare cu 8 milioane euro. Printre  proprietari este și Aurel Muntean, care deține hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu
scris 16 ian 2020

Hotelul Parc, cea mai mare structură de cazare din Arad,a fost scos la vânzare, proprietarii, un grup de oameni de afaceri români, printre care și Aurel Muntean, care mai deține și hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu, cerând 8 milioane de euro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Hotelul, în prezent închis pentru serviciile de cazare, a fost clasificat la trei stele și are 200 de camere. Acum funcționează doar restaurantul, în care sunt organizate diverse evenimente.

EXCLUSIV FOTO Adrian Polec cumpără un teren de la unul dintre cei mai mari constructori greci și vrea să dezvolte un hotel cu 14 etaje în centrul Bucureștiului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Adrian Polec cumpără un teren de la unul dintre cei mai mari constructori greci și vrea să dezvolte un hotel cu 14 etaje în centrul Bucureștiului

Parc este deținut de mai mulți acționari români, printre care și Aurel Muntean, unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri români, care deține, printre altele, hotelul Împăratul Romanilor și magazinul Dumbrava din Sibiu, ca și o serie de spații comerciale în mai multe orașe din țară. Oferta este acum pentru 86,27% din acțiunile firmei care deține hotelul, cumpărătorul putând deveni, astfel, acționar majoritar. 

"Dacă va fi renovat, modernizat și i se vor aduce îmbunătățiri și se va investi și în facilități de agrement, acest hotel, prin poziția pe care o deține și prin numărul de camere, va reprezenta un punct de referință în industria hoteliera din Arad și din județele învecinate", susține, într-o discuție cu Profit.ro, cel care se ocupă de vânzarea hotelului, Cristian Trânc, directorul agenției Tranc&Tranc din Arad.

Hotelul Parc este compus din 2 clădiri, una cu 4 etaje și 52 camere și clădirea principală, cu 8 etaje și 148 camere. Hotelul are cinci spații comerciale și un teren de circa 5.000 de metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel parc
arad
vanzare