Travelminit.ro are un nou CEO și se extinde în zona Europei Centrale și de Est

Travelminit.ro are un nou CEO și se extinde în zona Europei Centrale și de Est
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2024

Platforma hotelieră online Travelminit.ro, parte din Szallas Group, a numit-o în funcția de CEO pe Timea Imecs-Ambrus, care a ocupat până acum funcția de director de dezvoltare a afacerii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

József Szigetvári, CEO al Szallas.hu Zrt, se va retrage din funcția sa și va rămâne alături de Szallas în calitate de consilier strategic.

Travelminit.ro își urmează planurile de extindere și introduce acum opțiunea de a rezerva cazarea în șase țări din Europa Centrală și de Est: Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia. 

VIDEO Stațiunea din România care a devenit vedetă pe Netflix: nu este vizitată de români, dar străinii sunt fascinați CITEȘTE ȘI VIDEO Stațiunea din România care a devenit vedetă pe Netflix: nu este vizitată de români, dar străinii sunt fascinați

Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este pe piața rezervărilor hoteliere din România din 2017.

Din 2020, Travelminit face parte din Szallas Group, care are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul și Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia, Croația), cu vânzări de circa 200 milioane de euro și 500 de angajați.

În 2022, Szallas Group (inclusiv Travelminit) a fost achiziționat de către Wirtualna Polska Holding, una dintre principalele companii de e-commerce și media din Polonia, cotată la bursă și cu sediul în Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
travelminit.ro
hotel