Turoperatorul Prestige Tours lansează zboruri charter către Iordania și curse cu autocarul către Turcia

Turoperatorul Prestige Tours lansează zboruri charter către Iordania și curse cu autocarul către Turcia
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 11 ian 2018

Prestige Tours, parte din grupul turc Calypso Tour și turoperator specializat în destinația Turcia, cu peste 20.000 de turiști în 2017 doar pentru Antalya, lansează începând cu luna martie zboruri charter către stațiunea Aqaba din Iordania. Cererea mare pentru Turcia a determinat agenția de turism să lanseze în acest an, pe lângă zborurile charter, și curse cu autocarul către Turcia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cursele, operate cu compania aeriană de linie Royal Jordanian Airlines, vor pleca săptămânal din București în perioada martie-iunie 2018.

Prestige Tours, care încă nu a anunțat cât vor costa pachetele, estimează că un număr de 5.000 de turiști români vor opta pentru un sejur în Aqaba în primul an de operare.

"Mizăm pe Iordania pentru că am observat că interesul turiștilor români a crescut pentru această destinație, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic și una dintre cele mai sigure țări din lume. De asemenea, Iordania este o alternativă bună pentru turiștii care vor o vacanță la plajă primăvara, în resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore și să viziteze unele dintre cele mai apreciate atracții turistice la nivel mondial", a declarat Elena Anghel, managing director Prestige Tours.

În 2016, Prestige Tours a extins numărul de curse din afara Bucureștiului, lansând către Antalya, destinația sa principală, charter din Suceava. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor din această destinație, respectiv Cluj-Napoca și Arad, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2018 și să introducă charter către Antalya și din Craiova.

”După rezultatele vânzărilor în perioada de Early Booking, înregistrate până în prezent, stațiunea turcească este foarte bine vândută în țară. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter către Bodrum din Suceava, pe lângă cel existent din București, care de altfel este solicitat de turiști", mai spune Elena Anghel.

Marius Pandel, Christian Tour: României îi lipsește marketingul. Nu știm să vindem nimic CITEȘTE ȘI Marius Pandel, Christian Tour: României îi lipsește marketingul. Nu știm să vindem nimic

Tot în 2018, Prestige Tours introduce o nouă linie de business – transport cu autocarul către stațiunile Marmaris și Didim, cu cinci plecări săptămânale din București și Craiova. Pachetul mediu costă 70 euro/persoană, preț care include catering la board.

"Datorită cererii mari pentru sejururi în Turcia și a gradului mare de ocupare pe zborurile charter pe care le avem, am decis să ne axăm pe o nouă linie de business. Marmaris și Didim sunt primele destinații pe care le operăm cu autocarul, însă în funcție de rezultate luăm în calcul să lansăm și alte destinații", a adăugat Elena Anghel. Cursele cu autocarul spre litoralul turcesc vor fi operate în perioada mai-octombrie 2018.

Prestige Tours a fost preluată de la Happy Tour de către Calypso Tour, unul dintre cei mai mari turoperatori din Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
prestige tours
iordania
chartere