Un touroperator românesc anunță că majorează tarifele cu 15-20% pentru a acoperi toate măsurile de siguranță impuse

Un touroperator românesc anunță că majorează tarifele cu 15-20% pentru a acoperi toate măsurile de siguranță impuse
scris 19 iun 2020

Turoperatorul IRI Travel a anunțat reluarea charter-ului cu autocarul pe litoralul Bulgariei, din iunie și până pe 21 septembrie, dar precizează că a trebuit să majoreze cu 15-20% tarifele pentru a acoperi toate măsurile de siguranță impuse de către autorități.

Japonia a primit în luna mai cel mai mic număr de turiști străini din cauza epidemiei de COVID-19 CITEȘTE ȘI Japonia a primit în luna mai cel mai mic număr de turiști străini din cauza epidemiei de COVID-19

„Până la finele lunii iunie plecările vor fi bisăptămânale, iar din luna iulie și până la finalul sezonului vom crește la trei curse pe săptămână. Din păcate, a trebuit să majorăm cu 15-20% tarifele pentru a acoperi toate măsurile de siguranță impuse de către autorități”, a declarat CEO IRI Travel, Lucian Bădîrcea.

Pentru stațiunile din nordul litoralului bulgăresc, Balchik, Albena și Nisipurile de Aur tarifele dus – întors sunt de 60 de euro de persoană, în timp ce pentru stațiunile din sudul litoralului, Sunny Beach, Nessebar și Obzor tariful este de 75 de euro. Distanțarea socială este inclusă în tarife, fiecare pasager ocupând o banchetă a autocarului.

viewscnt
Afla mai multe despre
iri travel
charter