Voucherele de vacanță au scăzut cu 30% cererea familiilor pentru destinațiile exotice de Revelion

Voucherele de vacanță au scăzut cu 30% cererea familiilor pentru destinațiile exotice de Revelion
scris 12 nov 2018

Acordarea voucherelor de vacanță au scăzut cu 30% cererea familiilor, în special a celor cu copii, pentru destinațiile exotice de Revelion, în favoarea celor autohtone, apreciază reprezentanții unor tour-operatori.

Parlamentarii vor să își pregătească vacanțele din timp și cer Guvernului ca până la 15 ianuarie să stabilească toate zilele libere dintr-un an. LISTA celor 5 minivacanțe calculate deja pentru anul viitor CITEȘTE ȘI Parlamentarii vor să își pregătească vacanțele din timp și cer Guvernului ca până la 15 ianuarie să stabilească toate zilele libere dintr-un an. LISTA celor 5 minivacanțe calculate deja pentru anul viitor

"Pentru acest sfârșit de an, s-a înregistrat o scădere de circa 30%, în special datorată acordării voucherelor de vacanță, foarte multe familii alegând să-și petreacă vacanța de Revelion unită cu cea de iarnă a copiilor în locații autohtone. Desigur, mai este încă timp pentru rezervări. Maldive, Cuba, Republica Dominicană sunt, pentru acest Revelion cele mai cerute destinații exotice. Bugetele variază între un minim de 2.500 euro/familie și circa 6.000 euro/familie", a declarat pentru Agerpres Lucia Morariu, președinte Eximtur.

viewscnt
Afla mai multe despre
vouchere vacanta
revelion