UiPath l-a recrutat pe CEO-ul DocuSign, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru semnătură electronică destinate companiilor

UiPath l-a recrutat pe CEO-ul DocuSign, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru semnătură electronică destinate companiilor
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 mar 2021

UiPath, primul unicorn înființat de antreprenori români, l-a recrutat în Consiliul de Administrație pe Dan Springer, CEO al companiei DocuSign, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru semnătură electronică destinate companiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu peste 30 de ani de experiență în conducerea organizațiilor de tehnologie și software-as-a-service (SaaS), Springer s-a alăturat DocuSign în 2017 și a urcat compania la venituri de peste 1 miliard de dolari, cu 750.000 de clienți și sute de milioane de utilizatori în întreaga lume.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Înainte de DocuSign, Springer a fost președinte și CEO al Responsys, unde a condus o operațiune de IPO, în 2011, și vânzarea ulterioară către Oracle, în 2013. Anterior, el a deținut funcții de conducere la Telleo, NextCard și McKinsey & Company.

„Experiența lui Dan de a extinde întreprinderile de mai multe miliarde de dolari în diferite etape și dimensiuni va fi un plus valoros pentru consiliul nostru de administrație”, spune Daniel Dines, co-fondator și CEO UiPath.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Numirea lui Springer extinde Consiliul de Administrație al UiPath la 10 membri, incluzându-l pe Dines, un grup prestigios de directori experimentați în afaceri și tehnologie:

Philippe Botteri, Partner Accel

Carl Eschenbach, Partner Sequoia Capital

Michael Gordon, COO și CFO MongoDB

Kim Hammonds, Senior Advisor, fondatoarea Mangrove Digital Group

Tom Mendoza, fost Președinte și Vicepreședinte NetApp

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Laela Sturdy, Partner CapitalG

Jennifer Tejada, Președinte și CEO PagerDuty

Rich Wong, Partner Accel

INTERVIU Alexandru Lăpușan, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Alexandru Lăpușan, despre premium în business

UiPath a obținut recent o nouă finanțare, care a propulsat startup-ul fondat de românii Daniel Dines și Marius Tîrcă în topul celor mai valoroși 5 “unicorni” la nivel global.

 

UiPath a atras 750 milioane de la investitori existenți la o evaluare post-operațiune de 35 miliarde de dolari, valoare cu care a urcat pe locul 3 în clasamentul celor mai mari unicorni care-și au sediul în SUA și pe locul 5 în topul global.

De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

Startup-ul din domeniul automatizării, desprins în 2015 dintr-o mică firmă românească de apartament, a devenit unicorn – companie privată evaluată la cel puțin 1 miliard de dolari - trei ani mai târziu, după organizarea a doar două runde de finanțare.

În iulie 2020, UiPath a devenit primul decacorn pornit din România, cu o evaluare de 10,2 miliarde de dolari.

Noua finanțare a propulsat compania de pe locul 22 pe locul 5 în topul celor mai valoroase companii private la nivel mondial.

UiPath a lansat recent procedurile în vederea listării pe bursa din New York, depunând, în acest sens, un proiect de declarație de înregistrare la autoritatea americană de reglementare a pieței de capital (SEC). Anterior a fost anunțat că UiPath lucrează cu JPMorgan Chase & Co., Morgan Stanley, Bank of America și Credit Suisse pentru listarea companiei, plănuită pentru 2021.

În martie 2018, Daniel Dines, co-fondatorul și CEO-ul companiei, spunea: Ne vom lista în 2-3 ani pe NASDAQ. Suntem produsul învățământului comunist, cu actuala generație e mai greu. Nu am făcut bani pentru mașini scumpe și vile în Pipera sau pentru a merge în cluburi la distracție, într-un articol care poate fi citit AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
topul unicornilor
finantare
runda finantare
evaluare uipath
listare bursa