Undelucram.ro vrea să atragă o finanțare de 400.000 de euro pentru a continua extinderea regională

Undelucram.ro vrea să atragă o finanțare de 400.000 de euro pentru a continua extinderea regională
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2022

Undelucram.ro, comunitate online a angajaților din România, vrea să atragă 400.000 de euro prin platforma europeană de co-investiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink. Runda totală este de un milion de euro și va fi utilizată pentru consolidarea extinderii internaționale și dezvoltarea tehnologiei proprii de inteligență artificială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Runda este susținută de GapMinder (200.000 de euro) și Sofia Angels Ventures, un fond bulgar care investește 400.000 de euro în această rundă. Pe de altă parte, această este cea de a treia rundă în care GapMinder investește în Undelucram, finanțările anterioare fiind în 2021 și 2019.

Fostul premier britanic Boris Johnson a câștigat, de la demisia sa, peste un milion de lire sterline din discursuri CITEȘTE ȘI Fostul premier britanic Boris Johnson a câștigat, de la demisia sa, peste un milion de lire sterline din discursuri

Până acum Undelucram a atras investiții de 800.000 de euro în trei runde (2017, 2019 si 2021).

Undelucram este o rețea regională de platforme de employer branding și recrutare online care a fost lansată în 2011 de către antreprenorul Costin Tudor. Aceasta oferă informații despre angajatori, salarii, beneficii și modul in care se desfășoară interviurile de angajare.

Platforma are peste un milion de utilizatori la nivel regional și are în plan să ajungă la 4,5 milioane de utilizatori la finalul 2024. De asemenea, conducerea companiei vizează ca până la finalul 2024 să înregistreze vânzări în șapte țări.

Undelucram are operațiuni în 14 țări: România, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Ucraina, Moldova, Cehia, Polonia și zona MENA (Algeria, Egipt, Maroc, Tunisia, Arabia Saudită și Emirate). Compania a început să se extindă regional în 2019, iar de anul acesta are operațiuni și în afara Europei.

„Proiectul nostru și planurile viitoare au ajutat și vor contribui și mai mult la transparentizarea pieței muncii la nivel internațional. Alegem să privim investițiile în Undelucram drept un vot de încredere care confirmă încă o dată trendul de creștere al companiei noastre. Invit potențialii investitori care vor să-și maximizeze veniturile și să contribuie totodată la o piață a muncii corectă și echilibrată să participe la această nouă rundă deschisă de SeedBlink pentru dezvoltarea de noi tehnologii si consolidarea extinderii internaționale”, spune Costin Tudor, fondator și CEO al platformelor Undelucram.

viewscnt
Afla mai multe despre
undelucram.ro
finantare