Vânzările de tichete cadou, în creștere

Vânzările de tichete cadou, în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2018

Vânzările de tichete cadou au fost cu 15% mai mari pentru primele 10 luni ale anului 2018 față de aceeași perioadă a anului 2017, conform datelor companiei Up România, unul dintre principalii emitenți de tichete valorice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă 2018, când tichetele cadou înregistrează cel mai mare volum de vânzări, Up România estimează o creștere cu 20% față de anul trecut.

Înainte de a cere ajutor de stat pentru Las Fierbinți, Pro TV și-a schimbat domeniul principal de activitate. Prevederi din regulamente: Nu ar trebui aplicat ajutoarelor pe activități care ar fi efectuate oricum; să nu fi început lucrul la proiect CITEȘTE ȘI Înainte de a cere ajutor de stat pentru Las Fierbinți, Pro TV și-a schimbat domeniul principal de activitate. Prevederi din regulamente: Nu ar trebui aplicat ajutoarelor pe activități care ar fi efectuate oricum; să nu fi început lucrul la proiect

Până la valoarea de 150 de lei per beneficiar, valorile oferite în tichete cadou sunt scutite de contribuții sociale și impozit pe venit.

Piața tichetelor cadou pentru salariați se concentrează pe anumite evenimente, cum sunt sărbătorile de Paște și Crăciun, 8 Martie, 1 Iunie, însă tot mai multe companii au început să le acorde și în afara acestor ocazii.

viewscnt
Afla mai multe despre
tichete cadou
up romania