Vânzările de tichete cadou, în creștere

Vânzările de tichete cadou, în creștere
scris 22 nov 2018

Vânzările de tichete cadou au fost cu 15% mai mari pentru primele 10 luni ale anului 2018 față de aceeași perioadă a anului 2017, conform datelor companiei Up România, unul dintre principalii emitenți de tichete valorice.

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă 2018, când tichetele cadou înregistrează cel mai mare volum de vânzări, Up România estimează o creștere cu 20% față de anul trecut.

Înainte de a cere ajutor de stat pentru Las Fierbinți, Pro TV și-a schimbat domeniul principal de activitate. Prevederi din regulamente: Nu ar trebui aplicat ajutoarelor pe activități care ar fi efectuate oricum; să nu fi început lucrul la proiect CITEȘTE ȘI Înainte de a cere ajutor de stat pentru Las Fierbinți, Pro TV și-a schimbat domeniul principal de activitate. Prevederi din regulamente: Nu ar trebui aplicat ajutoarelor pe activități care ar fi efectuate oricum; să nu fi început lucrul la proiect

Până la valoarea de 150 de lei per beneficiar, valorile oferite în tichete cadou sunt scutite de contribuții sociale și impozit pe venit.

Piața tichetelor cadou pentru salariați se concentrează pe anumite evenimente, cum sunt sărbătorile de Paște și Crăciun, 8 Martie, 1 Iunie, însă tot mai multe companii au început să le acorde și în afara acestor ocazii.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tichete cadou
up romania