Vânzările evoMAG în afara Bucureștiului generează 60% din vânzările totale ale retailerului

Vânzările evoMAG în afara Bucureștiului generează 60% din vânzările totale ale retailerului

FOTO: Mihai Pătrașcu

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2018

Pentru prima oară, comenzile clienților evoMAG din afara Bucureștiului au generat anul trecut 60% din vânzările totale ale retailerului, categoria cu cele mai mari creșteri fiind IT&C, iar reprezentanții retailerului cred că tendința se va menține și în acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Creșterea vânzărilor în provincie este o schimbare foarte importantă care ne confirmă o direcție de urmat și care se regăsește în strategia noastră pentru acest an”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Românii au cheltuit peste 241 milioane euro pe haine, pantofi și accesorii fashion marca H&M în 2017. Grupul pregătește lansarea unui nou brand, cu prețuri reduse CITEȘTE ȘI Românii au cheltuit peste 241 milioane euro pe haine, pantofi și accesorii fashion marca H&M în 2017. Grupul pregătește lansarea unui nou brand, cu prețuri reduse

evoMAG a extins, anul trecut, parteneriatele cu companiile de curierat și livrează, în prezent, cu patru curieri cu rețele naționale. În București, evoMAG livrează produsele comandate cu  flota proprie, iar clienții pot opta chiar și pentru livrarea într-o oră sau în trei ore.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări și produse destinate nou-născuților.

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă poziția de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
mihai patrascu