Amazon investește peste 100 milioane dolari în prima sa bază logistică din Turcia

Amazon investește peste 100 milioane dolari în prima sa bază logistică din Turcia
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2022

Prima bază logistică stabilită de Amazon în Turcia va fi pusă în funcțiune la Istanbul în toamna acestui an, o investiție de peste 100 de milioane de dolari. Amazon își propune să susțină astfel atât operațiunile interne, cât și de export ale partenerilor de vânzări și IMM-urilor, al căror număr este în creștere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania estimează că va crea peste 1.000 locuri de muncă.

Amazon a intrat în Turcia în 2018, având acum circa 500 de angajați.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Compania va lansa operațiunea de recrutare pentru posturi de inginerie, resurse umane, contabilitate, operațiuni și procesare a informațiilor (IT), în timp ce recrutarea pentru echipele de servicii clienți și logistică va începe în lunile următoare. 

„Investiția Amazon în Turcia este foarte importantă pentru sectorul nostru de e-commerce, care a câștigat un mare impuls în ultimii ani”, spune președintele Biroului Prezidențial de Investiții din Turcia, Ahmet Burak Dağlıoğlu.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
turcia