Belarus a blocat Deutsche Welle

Belarus a blocat Deutsche Welle
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2021

Autoritățile din Belarus au blocat site-ul Deutsche Welle, a anunțat postul internațional finanțat de statul german la sediul său din Bonn, relatează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conținutul său în 32 de limbi nu a putut fi accesat în acest stat est-european. Alte site-uri de știri au fost de asemenea blocate, potrivit dpa.

Potrivit site-ului DW, Ministerul Informației din Belarus a justificat acest pas afirmând că materiale ale postului conțineau linkuri care au fost considerate extremiste de tribunale din Belarus, scrie Agerpres.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

Directorul general al DW, Peter Limbourg, a catalogat decizia drept "absolut ridicolă". El a descris acțiunea drept un "act de disperare" al autorităților de la Minsk.

Un purtător de cuvânt al MAE german a declarat că ambasadorul țăriii la Minsk a cerut explicații MAE belarus și a cerut ca accesul la site să fie restabilit.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Președintele belarus Aleksandr Lukașenko a luat măsuri pentru a închide media independente, organizațiile pentru apărarea drepturilor și opozanții politici din țară după o serie de proteste de amploare în vara și toamna anului trecut.

Drept răspuns, UE și SUA, care au respins rezultatele alegerilor din 2020 din Belarus, au impus sancțiuni împotriva fostei republici sovietice.

viewscnt
Afla mai multe despre
belarus
deutsche welle