Birjarii din Viena fac apel la donații de alimente pentru caii lor

Birjarii din Viena fac apel la donații de alimente pentru caii lor
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2021

După ce în urmă cu un an emblematicele trăsuri din Viena livrau preparate culinare pentru persoanele vârstnice, în lipsa clienților pe fondul pandemiei, acum birjarii fac apel la donații de alimente pentru caii lor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ei au instalat o cutie de donații în piața Stephanplatz din centrul Vienei unde iubitorii de animale pot lăsa fructe și legume pentru cai, informează APA.

Propunerea a fost foarte bine primită, potrivit unui comunicat difuzat miercuri. "La doar câteva ore de la instalarea cutiilor, primele donații de hrană au început să se adune", scrie Agerpres.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Încă o cutie urmează să fie instalată în piața Michaelerplatz.

"Prin aceste cutii, rezidenții și trecătorii au ocazia să-i susțină pe birjari și pe caii acestora, iar în același timp, nu mai sunt nevoiți să facă risipă de alimente", declară Fiaker Paul și Riding Dinner, firmele care au inițiat acest proiect.

Cele mai potrivite alimente care pot fi donate sunt merele și morcovii. În ceea ce privește pâinea, Marco Pollandt, cofondator al inițiativei, a explicat: "Cu pâinea trebuie să avem mereu grijă... trebuie să fiți mai atenți deoarece aditivii alimentari sau anumite ierburi pot fi chiar dăunătoare pentru cai".

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Trăsurile, elemente nelipsite în peisajul citadin vienez, devenite una dintre atracțiile capitalei austriece, au fost folosite provizoriu anul trecut într-un serviciu de livrare de alimente și preparate culinare persoanelor vârstnice, pe fondul crizei sanitare.

viewscnt
Afla mai multe despre
viena
cai