Bulgaria: Băncile amână cu 6 luni plata ratelor la creditele ipotecare, de consum și ale companiilor

Bulgaria: Băncile amână cu 6 luni plata ratelor la creditele ipotecare, de consum și ale companiilor
scris 10 apr 2020

Băncile comerciale bulgare vor permite ca persoanele fizice și juridice, care s-au împrumutat și sunt afectate de criza provocată de pandemia de coronavirus (COVID-19), să amâne cu șase luni plata ratelor la creditele ipotecare, de consum și ale companiilor, transmite Reuters.

Moratoriul privind plățile creditelor bancare va fi în vigoare până la finalul anului, a anunțat vineri Banca Centrală a Bulgariei, după ce a aprobat setul de reglementări, arată Agerpres.

obânzilor și a principalului sau doar a principalului. De asemenea, băncile vor permite amânarea creditelor reînnoibile automat (revolving).

Rata dobânzii nu se modifică, dar va fi plătită numai la finalul moratoriu

FOTO În contextul coronavirus, foodpanda introduce o nouă funcționalitate în aplicație CITEȘTE ȘI FOTO În contextul coronavirus, foodpanda introduce o nouă funcționalitate în aplicație

lui, conform setului de reglementări.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bulgaria
banci