Cehia înăsprește regulile de purtare a măștilor faciale de protecție

Cehia înăsprește regulile de purtare a măștilor faciale de protecție
scris 20 feb 2021

Republica Cehă înăsprește regulile de purtare a măștilor de protecție, cerând cetățenilor să poarte măști faciale de uz medical în unele regiuni ale țării, a anunțat ministrul sănătății ceh Jan Blatny, citat de dpa.

Începând de luni, 22 februarie, cehilor li se cere să folosească măști care filtrează particulele sau cu nano-silver pentru o protecție mai mare atunci când intră în magazine, în transportul public sau în spitale, scrie Agerpres.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, CEO, Impetum Group: Optimismul managerilor a crescut. S-au deteriorat capitalul de lucru și relația cu băncile, dar suntem departe de o criză a cash-ului în companii CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, CEO, Impetum Group: Optimismul managerilor a crescut. S-au deteriorat capitalul de lucru și relația cu băncile, dar suntem departe de o criză a cash-ului în companii

Mai exact, ministrul Blatny le-a cerut cetățenilor să poarte măști medicale de tip FFP2 sau FFP3, dar a adăugat că se permite și purtarea a două măști chirurgicale obișnuite una peste alta.

viewscnt
Afla mai multe despre
cehia
masti de protectie