Cehia înăsprește regulile de purtare a măștilor faciale de protecție

Cehia înăsprește regulile de purtare a măștilor faciale de protecție
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2021

Republica Cehă înăsprește regulile de purtare a măștilor de protecție, cerând cetățenilor să poarte măști faciale de uz medical în unele regiuni ale țării, a anunțat ministrul sănătății ceh Jan Blatny, citat de dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând de luni, 22 februarie, cehilor li se cere să folosească măști care filtrează particulele sau cu nano-silver pentru o protecție mai mare atunci când intră în magazine, în transportul public sau în spitale, scrie Agerpres.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, CEO, Impetum Group: Optimismul managerilor a crescut. S-au deteriorat capitalul de lucru și relația cu băncile, dar suntem departe de o criză a cash-ului în companii CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, CEO, Impetum Group: Optimismul managerilor a crescut. S-au deteriorat capitalul de lucru și relația cu băncile, dar suntem departe de o criză a cash-ului în companii

Mai exact, ministrul Blatny le-a cerut cetățenilor să poarte măști medicale de tip FFP2 sau FFP3, dar a adăugat că se permite și purtarea a două măști chirurgicale obișnuite una peste alta.

viewscnt
Afla mai multe despre
cehia
masti de protectie