Decontare a taxelor de drum din Croația în sistem postpay

Decontare a taxelor de drum din Croația în sistem postpay
scris 8 mai 2017

DKV Euro Service, unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică și transporturi, a devenit primul furnizor oficial de carduri de combustibil și de servicii care decontează în Croația taxele de drum ale operatorilor de autostrăzi HAC și ARZ. 

Șoferii pot obține unitatea de bord ENC pentru vehiculele cu greutatea totală admisă de peste 3,5 tone  și pentru autocare. Prin acest serviciu, ei primesc înapoi până la 35% reducere de la operator.

Toate categoriile de vehiculele din Croația sunt obligate să plătească taxe de trecere.

EXCLUSIV Top 20 - Cele mai vândute mașini premium din România, în T1 2017. Mercedes-Benz GLC - liderul incontestabil al pieței de lux CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Top 20 - Cele mai vândute mașini premium din România, în T1 2017. Mercedes-Benz GLC - liderul incontestabil al pieței de lux

În 2016, DKV GRoup a obținut o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de euro, fiind prezentă în 45 de țări.

În prezent, peste 2,7 milioane de carduri DKV și unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 140.000 de clienți. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
croatia
masini