FOTO Sute de foști polițiști au luat cu asalt Parlamentul de la Kiev, pentru pensii

scris 14 iul 2021

Sute de foști polițiști ucraineni au încercat să pătrundă cu forța în clădirea Parlamentului, aceștia protestând pentru a cere mărirea pensiilor pe care le primesc, relatează Reuters.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Protestul a avut loc la o zi după demisia subită și fără explicații a lui Arsen Avakov, ministrul de interne de la Kiev care a ocupat portofoliul din 2014, arată Hotnews.

Imagini pot fi văzute în material și în GALERIA FOTO

Foștii polițiști au rupt gardurile montate în fața parlamentului și s-au apropiat de intrarea în legislativ înainte de a fi respinși de forțele de ordine.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Ulterior aceștia au blocat o stradă și au pichetat clădirea guvernului.

Atât biroul președintelui Volodimir Zelenski cât și un purtător de cuvânt al lui Avakov au refuzat să comenteze demisia neașteptată a fostului ministru de interne.

viewscnt
Afla mai multe despre
kiev
parlament
politie