Germania susține că Uniunea Europeană ar trebui să continue dialogul cu Turcia privind aderarea

Germania susține că Uniunea Europeană ar trebui să continue dialogul cu Turcia privind aderarea
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2018

Uniunea Europeană nu ar trebui să oprească discuțiile cu Turcia privind aderarea la blocul european în pofida lipsei progresului și a faptului că există îndoieli privind statul de drept, conform ministrului pentru UE al Germaniei, Michael Roth, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Cei responsabili din Turcia pot decide dacă vor să fie membri ai acestei comunități europene a valorilor”, a afirmat Roth la sosirea sa în Luxemburg pentru o întâlnire a miniștrilor UE, scrie News.ro.

Estimările FMI privind creșterea economiei românești în 2018, revizuite în urcare la 5,1%; în 2019 avansul încetinește la 3,5% CITEȘTE ȘI Estimările FMI privind creșterea economiei românești în 2018, revizuite în urcare la 5,1%; în 2019 avansul încetinește la 3,5%

Dar ministrul austriac Gernot Bluemel a declarat că discuțiile ar trebui oprite. „Nu credem că Turcia ar trebui să facă parte din Uniunea Europeană”, a susținut el.

Comisia Europeană va publica, cel mai probabil, cel mai critic raport privind discuțiile cu Turcia de când au început negocierile de aderare acum mai bine de zece ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
turcia