Grecia dispune noi măsuri restrictive în cazul călătoriilor cu feribotul

Grecia dispune noi măsuri restrictive în cazul călătoriilor cu feribotul
scris 5 iul 2021

Noi reguli împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus se aplică pentru călătoriile cu feribotul în Grecia, astfel persoanele care circulă cu acest mijloc de transport vor trebui să prezinte cel puțin un test rapid antigen cu rezultat negativ, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de începerea călătoriei.

De asemenea, este valabil și un test PCR efectuat cel mult cu 72 de ore înaintea îmbarcării ori dovada unei vaccinări complete sau pe cea a recuperării după o infecție, scrie Agerpres.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Aceste măsuri au fost introduse din cauza creșterii numărului de contaminări cu coronavirus în Grecia.

Autoritățile sanitare elene au raportat peste 700 de noi cazuri de infecții în 24 de ore în ultimele zile, în creștere comparativ cu între 200 și 400 pe zi în săptămâna dinainte. Guvernul grec este în special preocupat în legătură cu răspândirea variantei Delta a coronavirusului, mult mai contagioasă, care a fost detectată în Creta, printre alte locuri.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Grecia a ridicat majoritatea restricțiilor împotriva COVID-19 în ultimele săptămâni, încurajată de scăderea numărului de contaminări.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
grecia
feribot