Grecia și Macedonia de Nord au început să primească gaze naturale rusești via TurkStream

Grecia și Macedonia de Nord au început să primească gaze naturale rusești via TurkStream
scris 6 ian 2020

Rusia a început să livreze gaze naturale spre Europa via noul gazoduct TurkStream, a declarat duminică directorul companiei Bulgartransgaz, operatorul rețelelor de transport de gaze naturale din Bulgaria, transmite Reuters.

În conformitate cu strategia sa care vizează ocolirea Ucrainei, Rusia a decis să construiască gazoductul TurkStream via Marea Neagră și să dubleze capacitatea gazoductului Nord Stream via Marea Baltică, scrie Agerpres.

ANALIZĂ PROFIT TV Anul debutează cu maxime istorice, conflict în Orientul Mijlociu și mărfuri mai scumpe CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Anul debutează cu maxime istorice, conflict în Orientul Mijlociu și mărfuri mai scumpe

"Livrările de gaze naturale rusești, nu doar pentru noi dar și pentru Grecia și Macedonia de Nord, se realizează cu succes prin noul punct de intrare Strandzha 2 de la granița Bulgariei cu Turcia" a declarat duminică directorul general de la Bulgartransgaz, Vladimir Malinov pentru postul public de radio din Bulgaria.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turkstream
gaze naturale