Grupul hotelier Orbis Group intră pe piața din Serbia cu un hotel Mercure deschis în Belgrad

Grupul hotelier Orbis Group intră pe piața din Serbia cu un hotel Mercure deschis în Belgrad
scris 19 oct 2017

Mercure Belgrade Excelsior, primul hotel din Serbia al brandului Mercure, a fost deschis oficial, fiind gestionat de Orbis Hotel Group, partenerul AccorHotels din Europa de Est, în parteneriat cu proprietarul și investitorul LAMPSA Hotels Hellenic. 

Serbia este cea de-a 96-a țară în care operează brandurile AccorHotels.

Hotelul Mercure Belgrade Excelsior oferă, în prezent, 73 camere, un restaurant și o sală de conferințe în centrul orașului Belgrad.

Românii și bulgarii rămân cei mai expuși din UE la riscul de sărăcie și excludere socială. În România, aproape 1 copil din 2 se confruntă cu acest risc CITEȘTE ȘI Românii și bulgarii rămân cei mai expuși din UE la riscul de sărăcie și excludere socială. În România, aproape 1 copil din 2 se confruntă cu acest risc

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț hotelier din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 tari: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
mercure
hotel
serbia