Kievul intră în lockdown pentru trei săptămâni după explozia numărului de infectări cu coronavirus

Kievul intră în lockdown pentru trei săptămâni după explozia numărului de infectări cu coronavirus
scris 19 mar 2021

Capitala Ucrainei, Kiev, a introdus un lockdown de trei săptămâni din cauza unei creșteri semnificative a numărul de cazuri de coronavirus, relatează DPA.

"Situația legată de răspândirea virusului este o reală amenințare", a declarat primarul Vitali Kliciko, scrie Agerpres.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

În Kiev, oraș cu trei milioane de locuitori, a spus el, peste 70% din paturile de spital pentru pacienții cu COVID-19 sunt deja ocupate.

Începând de sâmbătă, toate teatrele, cinematografele, muzeele și centrele comerciale vor fi închise, în timp ce magazinele alimentare și farmaciile vor rămâne, totuși, deschise.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Saloanele de coafură și centrele de fitness pot fi folosite, dar cu programare. Grădinițele și mijloacele de transport public vor fi de asemenea ferite de restricții.

Studenții vor studia online.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Măsuri similare au fost dispuse miercuri și pentru orașul Liov din vestul țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
kiev
coronavirus