Ministrul bulgar al transporturilor anunță 4 poduri peste Dunăre

Ministrul bulgar al transporturilor anunță 4 poduri peste Dunăre
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2021

„În Ruse sunt condiții de dezvoltare a industriei, la fel pentru un aeroport. Cetățenii sunt de multă vreme nemulțumiți de problemele și cozile de pe podul de peste Dunăre. S-au creat condițiile, m-au ajutat cu idei despre cum pot fi realizate acestea, am văzut și varianta în care, în timp ce se repară podul, putem pune în funcțiune bacul Ruse – Giurgiu, care a funcționat 20 de ani și a fost o variantă de rezervă pentru pod”, a spus noul ministru bulgar al transporturilor, Nikolai Sâbev, în timpul unei vizite în orașul său natal, Ruse, transmite ruse.news, citat de Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Noi vom mai construi patru poduri. Trebuie să începem studii geologice și de fezabilitate asupra posibilelor potențiale locuri, unde credem că ar trebui să existe poduri peste Dunăre. Când premierul Kiril Petkov m-a invitat să mă alătur formațiunii „Continuăm Schimbarea”, a spus: Noi ne bazăm mult pe cunoștințele dumneavoastră în domeniul transporturilor.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Ei consideră că au un expert serios care să facă o schimbare în acest domeniu. Pe de altă parte, sunt implicat de mult timp în transporturi, în creștere economică și modelare economică și sunt conștient că dacă nu avem un sistem de transport ce funcționează bine, creșterea economică este imposibilă”, a adăugat el. (…)

„Nu este un secret pentru nimeni că sunt milionar. Am suficiente fonduri și active. Odată cu intrarea la putere, eu pierd ocazia de a-mi pune în practică cunoștințele pentru câștig personal. Le voi concretiza în interes public. Și pentru mine este interesant, și pentru alți oameni, cum se vor materializa.

Avem o viziune foarte clară despre ceea ce ne dorim în transport. Ne dorim ca sistemul de transport în ansamblu, cu toate tipurile de industrii de transport, să funcționeze eficient și în sincron, ca un tot unitar. Odată ce avem acest obiectiv, îl punem la punct – prima industrie, a doua, a treia, cum să fie coordonate”, a recunoscut Nikolai Sâbev.

„Avem planificate patru poduri peste Dunăre și Podul Asparuhov din Varna, trebuie să muncim foarte mult pentru acel pod – în măsura în care putem să îi îmbunătățim capacitatea, posibilitatea de acces. Trei tuneluri în Stara Planina – „Șipka”, „Petrohan” și unul la est.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Trebuie să putem colecta mai ușor fluxurile din sudul și nordul Bulgariei și să căutăm rute de transport mai scurte, pentru că acestea reprezintă costuri și mai ales timp. Prioritatea pentru Căile Ferate Bulgare este crearea unui program de redresare. În primul rând, compania nu ar trebui să ia mai mulți bani de la contribuabili. Nu este clar dacă subvenția rămâne. Această companie trebuie să facă bani pentru contribuabili, nu să ia de la ei”, a adăugat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
poduri
dunare
bulgaria