Ministrul bulgar al turismului promite o strategie de dezvoltare a turismului de camping în luna mai

Ministrul bulgar al turismului promite o strategie de dezvoltare a turismului de camping în luna mai
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2022

Bulgaria este complet necunoscută ca destinație pentru turismul de camping, deși oferă condiții excelente și are potențialul de a dezvolta mai mult acest sector, a declarat ministrul Turismului, Hristo Prodanov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întrebat de BTA, Hristo Prodanov a confirmat că o strategie de dezvoltare a turismului de camping este așteptată să fie finalizată în luna mai. În plus, specialiștii din minister lucrează și la o legislație pentru reglementarea acestui tip de turism. Hristo Prodanov și-a exprimat speranța că până la finele lui 2022 vor fi reguli clare rezultate în urma cooperării cu toate părțile implicate din această industrie, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group: Noi adaptăm fiecare proiect al nostru pe specificul zonei. E un lucru foarte important pe care orice dezvoltator bun îl face CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group: Noi adaptăm fiecare proiect al nostru pe specificul zonei. E un lucru foarte important pe care orice dezvoltator bun îl face

Vineri, ministrul bulgar al Turismului a inaugurat la Sofia un târg dedicat activităților outdoor, intitulat Camping & Caravaning Expo. La acest eveniment, care se întinde pe trei zile, sunt așteptați peste 15.000 de vizitatori care vor putea vedea echipamentele prezentate de 50 de expozanți, a declarat organizatorul târgului, Veselin Valev, pentru BTA. La această expoziție pot fi văzute rulote, caravane, corturi, echipamente de camping, sisteme fotovoltaice. Trei rulote produse în Bulgaria vor fi prezentate publicului pentru prima dată. Ministerul bulgar al Turismului va fi prezent cu un stand propriu.

viewscnt
Afla mai multe despre
camping
bulgaria