Navalnîi își cheamă susținătorii să elibereze Rusia ''de hoți''

Navalnîi își cheamă susținătorii să elibereze Rusia ''de hoți''
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2021

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, condamnat săptămâna aceasta la închisoare, în pofida manifestațiilor reprimate, a lansat un îndemn către susținătorii săi să-și învingă teama și să elibereze Rusia ''de hoții'' aflați la putere, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

"'Ei pot să se mențină la putere și să o folosească pentru îmbogățirea lor personală sprijinindu-se doar pe frica voastră. Dar noi, depășind această frică, noi vom putea să ne eliberăm Patria de această bandă de hoți care o ocupă'', a scris Navalnîi într-un mesaj publicat pe contul de Instagram, arată news.ro.

Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid CITEȘTE ȘI Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid

Aproximativ 1.400 de persoane au fost arestate, marți, în zece orașe din Rusia, în timpul demonstrațiilor de susținere a liderului opoziției Alexei Navalnîi, care a primit o condamnare la închisoare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
navalnîi
rusia