Polonezii de la Asseco se extind în Bosnia și Herțegovina

Polonezii de la Asseco se extind în Bosnia și Herțegovina
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 9 feb 2022

Furnizorul polonez de servicii IT Asseco SEE, cu operațiuni și în România, a achiziționat o participație de 60% la compania BS Telecom Solutions (BSTS) din Bosnia și Herțegovina, mutare prin care își consolizează poziția în domeniul digitalizării afacerilor companiilor pe piața din Europa de Sud-Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Noua achiziție asigură premisele companiei de a se extinde pe piața globală, în timp ce pentru piața din România această extindere va oferi acces la serviciile de trafic inteligent și Smart City bazate pe inteligența artificială, o opțiune importantă pentru administrațiile publice din țară”, transmite compania.

Asseco este una dintre cele mai mari companii IT în domeniul producției și implementării de soluții software și servicii proprii în regiunea Europei de Sud-Est, Turcia, Spania, Portugalia, Andorra, Columbia, Peru, Peru, Republica Dominicană, Slovacia și Republica Cehă.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Compania poloneză este prezentă în România de 17 ani și are o cifră de afaceri anuală de peste 130 de milioane de lei.

Fondată în 2002, BSTS este furnizor servicii și sisteme de telecomunicații, trafic inteligent și sisteme de informații pentru orașe inteligente.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
asseco see
asseco romania
bs telecom solutions
achizitie
bosnia si hertegovina