Putin interzice folosirea VPN-urilor pentru a-i împiedica pe ruși să acceseze website-uri interzise

Putin interzice folosirea VPN-urilor pentru a-i împiedica pe ruși să acceseze website-uri interzise
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2017

Președintele rus Vladimir Putin a promulgat o lege care interzice tehnologia ce oferă acces la website-uri interzise în Rusia, potrivit site-ului Guvernului, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Legea, care a fost adoptată de Duma de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, interzice folosirea rețelelor private virtuale (VPN) și altor tehnologii cunoscute și sub numele de ”anonimizatori”, care permit navigarea pe Internet în mod anonim, scrie News.ro.

Aceste prevederi urmează să intre în vigoare de la 1 noiembrie.

EXCLUSIV Draftul ordonanței de urgență care blochează pensiile speciale. Sunt afectați militari, judecători, diplomați, funcționari speciali CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Draftul ordonanței de urgență care blochează pensiile speciale. Sunt afectați militari, judecători, diplomați, funcționari speciali

Leonid Levin, președintele Comisiei pentru Informații din cadrul Dumei de Stat, a declarat duminică pentru RIA Novosti că textul nu vizează să impună restricții cetățenilor care respectă legea, ci este menit să blocheze accesul la ”conținuturi ilegale”.

viewscnt
Afla mai multe despre
vpn
vladimir putin