Putin l-a decorat pe șeful OMV cu "Ordinul Prieteniei"

Putin l-a decorat pe șeful OMV cu "Ordinul Prieteniei"
scris 4 sep 2018

Președintele rus Vladimir Putin i-a înmânat "Ordinul Prieteniei" lui Rainer Seele, directorul executiv al grupului austriac OMV, în contextul întăririi relațiilor dintre cele două state, transmite dpa.

OMV este acționarul principal al gazoductului Nord Stream 2, care va transporta gaz rusesc direct spre Germania, scrie Agerpres.

Tranzacție: Grupul Ameropa, printre cei mai mari traderi de cereale și producători de îngrășăminte chimice, proprietar al Azomureș, cumpără o nouă bază în România CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul Ameropa, printre cei mai mari traderi de cereale și producători de îngrășăminte chimice, proprietar al Azomureș, cumpără o nouă bază în România

Rainer Seele, un german care a împlinit 58 de ani la sfârșitul săptămânii trecute, a primit premiul respectiv pentru 'întărirea prieteniei și colaborării între popoare', se arată în decretul prezidențial.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
putin
omv