Putin numește sancțiunile împotriva Rusiei ca fiind „contraproductive”, dar laudă summit-ul cu Trump

Putin numește sancțiunile împotriva Rusiei ca fiind „contraproductive”, dar laudă summit-ul cu Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2018

Președintele rus, Vladimir Putin, a numit sancțiunile SUA contra Rusiei ca fiind contraproductive, dar a afirmat că summit-ul de luna trecută cu Trump a fost unul folositor, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vorbind în timpul unei conferințe de presă după discuții cu omologul său finlandez, Sauli Niinisto, Putin a declarat că speră ca Washingtonul să își dea seama că sancțiunile impuse Moscovei sunt nepotrivite, scrie News.ro.

„În ceea ce privește sancțiunile, aceste acțiuni sunt contraproductive și inutile, mai ales pentru o țară ca Rusia”, a declarat Putin. „Sper că partenerii noștri americani își vor da seama că aceste măsuri nu au niciun viitor și că vom putea începe să cooperăm într-un mod normal”, a adăugat liderul rus.

Guvernul Bulgariei a aprobat un plan de acțiune pentru intrarea în zona euro CITEȘTE ȘI Guvernul Bulgariei a aprobat un plan de acțiune pentru intrarea în zona euro

Putin a afirmat că summit-ul cu Trump de luna trecută din Helsinki a fost folositor și a lăudat beneficiile unui dialog direct. El a adăugat că Europa are nevoie de proiectul gazoductului Nord Stream 2, o inițiativă criticată dur de Trump. De asemenea, Putin consideră că Rusia este cel mai potrivit furnizor de energie pentru Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
trump