Sebastian Kurz: Austria susține politica UE privind Rusia

Sebastian Kurz: Austria susține politica UE privind Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2018

Austria este de acord cu politica UE privind Rusia, a afirmat cancelarul austriac Sebastian Kurz, după ce Vladimir Putin a fost prezent la nunta ministrului de Externe austriac, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Poziția noastră în Europa nu s-a schimbat din cauza unei nunți. Politica noastră externă față de Rusia este clară ... Am contribuit la toate deciziile UE și le vom respecta”, a afirmat Kurz.

Ministrul de Externe al Austriei, Karin Kneissl, l-a invitat la nunta sa pe liderul rus, Vladimir Putin, lucru care nu a fost primit bine în presa locală, multe persoane susținând că gestul a subminat politicile UE privind Rusia, scrie News.ro.

Unde greșește Darius Vâlcov: Digi nu are capitaluri negative. Indicatorii de îndatorare ai companiei s-au ameliorat de la listare CITEȘTE ȘI Unde greșește Darius Vâlcov: Digi nu are capitaluri negative. Indicatorii de îndatorare ai companiei s-au ameliorat de la listare

Kurz a afirmat că a discutat despre relațiile UE-Rusia, precum și despre alte problemei în timpul scurtei vizite a lui Putin în Austria, însă nu o a oferit alte detalii.

Spre deosebire de majoritatea țărilor vestice din Europa, Austria nu a expulzat diplomați ruși după otrăvirea fostului spion rus Sergei Skripal în Marea Britanie.

viewscnt
Afla mai multe despre
sebastian kurz
austria
rusia