Putin susține că Rusia este o victimă a „cancel culture”-ului occidental: „Ne fac ca naziștii în urmă cu aproape 90 de ani.”

Putin susține că Rusia este o victimă a „cancel culture”-ului occidental: „Ne fac ca naziștii în urmă cu aproape 90 de ani.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2022

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia a devenit o victimă a „culturii anulării” (cancel culture), „la modă în Occident”, relatează Interfax.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Este suficient să menționăm un astfel de fenomen precum 'cultura anulării'. Cu alte cuvinte, ostracizarea publică, boicotul și chiar tăcerea deplină, uitarea faptelor evidente, cărților, nume de personalități publice istorice și moderne, scriitori, oameni care nu se încadrează în tiparele moderne absurde, așa cum sunt ele cu adevărat”, a spus el vineri, la o întâlnire cu câștigătorii Premiului prezidențial pentru literatură și artă pentru pentru copii și tineri, scrie Hotnews.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

„Astăzi încearcă să anuleze o întreagă țară veche de o mie de ani, poporul nostru. Vorbesc despre discriminarea progresivă a tot ceea ce are legătură cu Rusia. Cu toată conviețuirea și uneori încurajarea elitelor conducătoare", a continuat Putin.

Vladimir Putin acuză Occidentul de „cancel culture”, Lavrov de „intenții hitleriste” față de Rusia

Vladimir Putin a susținut că „Ceaikovski, Șostakovici, Rahmaninov sunt excluși de pe afișele concertelor, scriitorii ruși și cărțile lor sunt interzise”.

„Ultima dată când o astfel de campanie masivă de distrugere a literaturii inacceptabile a fost realizată de naziști în Germania în urmă cu aproape 90 de ani”, a concluzionat președintele rus.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a acuzat la rândul său Occidentul de intenții „hitleriste” față de Rusia.

„Astăzi ni s-a declarat un adevărat război hibrid, un război total - acest termen folosit de Germania lui Hitler este folosit acum de mulți politicieni europeni când vorbesc despre ce vor să facă cu Federația Rusă, a spus Lavrov.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia