Șaizeci de europarlamentari cer guvernelor statelor UE să boicoteze CM din Rusia

Șaizeci de europarlamentari cer guvernelor statelor UE să boicoteze CM din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2018

Șaizeci de europarlamentari au semnat o scrisoare deschisă, în care cer reprezentanților guvernelor statelor membre ale Uniunii Europene să boicoteze Cupa Mondială de fotbal din Rusia, în semn de protest față de Vladimir Putin, informează AFP, citată de Le Figaro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cei șaizeci de parlamentari sunt de toate naționalitățile și reprezintă întregul spectru politic. Ei cer guvernelor să ia exemplul Islandei și Marii Britanii, care au transmis că nu vor fi reprezentate la nivel oficial, la partidele din Rusia, scrie News.ro.

Banca Transilvania vrea să cumpere de la acționarii minoritari restul de 0,85% din Bancpost CITEȘTE ȘI Banca Transilvania vrea să cumpere de la acționarii minoritari restul de 0,85% din Bancpost

"În aceste vremuri dificile, lumea întreagă se întoarce spre Europa. Guvernele noastre nu ar trebui să urmeze calea autoritară și antioccidentală a președintelui rus, ci să boicoteze Cupa Mondială FIFA 2018 din Rusia și să își ridice vocea lor în favoarea protejării drepturilor omului, valorilor democrației și păcii", se arată în scrisoarea europarlamentarilor.

Cupa Mondială din Rusia va avea loc între 14 iunie și 15 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
cm 2018