Serbia ridică interdicțiile pentru cetățenii români care prezintă adeverința de vaccinare împotriva COVID-19

Serbia ridică interdicțiile pentru cetățenii români care prezintă adeverința de vaccinare împotriva COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2021

Restricțiile de intrare în Serbia au fost ridicate pentru cetățenii români care prezintă adeverința de vaccinare împotriva COVID-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Începând cu data de 17 iunie 2021, restricțiile de intrare în Serbia au fost ridicate pentru cetățenii români care prezintă adeverința de vaccinare împotriva COVID-19”, a transmis Prefectura județului Mehedinți.

Tranzacție surpriză: Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, a intrat cu 500.000 de euro în afacerea cu clătite Maison de Crepes, preluând 49% din acțiuni. Sunt pregătite 30 de noi restaurante, toate în franciză CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, a intrat cu 500.000 de euro în afacerea cu clătite Maison de Crepes, preluând 49% din acțiuni. Sunt pregătite 30 de noi restaurante, toate în franciză

Astfel, cetățenii români care dețin un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 eliberat de autoritățile competente din România pot intra pe teritoriul Serbiei, fiind exceptați de la măsura carantinei sau de la prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, scrie News.ro.

Restricțiile de intrare în Serbia au fost ridicate și pentru minorii nevaccinați.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara au anunțat, de asemenea, că atât partea română, cât și cea sârbă, acceptă adeverința de vaccinare împotriva COVID-19, la intrarea în cele două țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
serbia
adeverința de vaccinare