Trump se declară deschis unei vizite la Moscova

Trump se declară deschis unei vizite la Moscova
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2018

Președintele american, Donald Trump, s-a declarat deschis unei vizite la Moscova, a anunțat Casa Albă după ce președintele rus, Vladimir Putin, a afirmat că l-a invitat pe Trump în capitala Rusiei, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Președintele Trump este nerăbdător să îl primească pe președintele Putin la Washington la începutul anului viitor și este deschis către o vizită la Moscova după primirea unei invitații oficiale”, a precizat Sarah Sanders, secretarul de presă al Casei Albe într-un comunicat.

Ultima oară când Trump s-a aflat la Moscova a fost în 2013, la concursul Miss Univers, scrie News.ro.

Avertizare MAE pentru turiștii români: ploi, furtuni, căderi de grindină și vânt puternic în perioada următoare în Grecia CITEȘTE ȘI Avertizare MAE pentru turiștii români: ploi, furtuni, căderi de grindină și vânt puternic în perioada următoare în Grecia

Comunicatul emis de Casa Albă vine după ce Putin a declarat că l-a invitat deja pe Trump la Moscova.

„În ceea ce privește întâlnirile noastre, înțeleg foarte bine ce a declarat președintele Trump. El își dorește să avem mai multe întâlniri. Sunt pregătit. Avem nevoie de condițiile potrivite pentru acest lucru, inclusiv în țările noastre”, a declarat Putin.

„Suntem pregătiți pentru astfel de întâlniri. Suntem pregătiți să îl invităm pe președintele Trump la Moscova. Apropo, el a primit deja o astfel de invitație, i-am transmis acest lucru”, a adăugat el.

„Sunt pregătit să merg la Washington. Repet, dacă vor fi create condițiile potrivite”, a afirmat președintele rus.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
putin
moscova