ULTIMA ORĂ VIDEO Putin proclamă anexarea a patru regiuni ucrainene sfidând comunitatea internațională

ULTIMA ORĂ VIDEO Putin proclamă anexarea a patru regiuni ucrainene sfidând comunitatea internațională
scris 30 sep 2022

Președintele rus Vladimir Putin proclamă anexarea a patru regiuni ucrainene sfidând comunitatea internațională.

"Populația din Zaporojie și Herson, Donețk și Lugank a votat la referendum, rezultatele sunt cunoscute. Oamenii au ales. Singura alegere - Rusia acceptă Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson, iar legile Rusiei se vor aplica aici, pentru că aceasta este dorința a milioane de cetățeni. Este dreptul lor natural. Este un drept bazat pe realitatea istorică.

Rușii, ucrainenii nu au rădăcini atât de diferite. Oamenii au fost supuși terorii în Ucraina. Nu este nimic în neregulă ca acești oameni să vrea să se întoarcă la țara-mamă. Timp de 8 ani au fost amenințați de genocid. Vreau ca toți cei de la Kiev și Occidentul să audă dorința celor din Zaporojie și Donbas, care vor deveni cetățeni au Rusiei pentru totdeauna.

Caviarul, vodca, oțelul și lemnul, vizate de noile sancțiuni ale UE împotriva Rusiei CITEȘTE ȘI Caviarul, vodca, oțelul și lemnul, vizate de noile sancțiuni ale UE împotriva Rusiei

Cer Kievului să oprească focul. Suntem gata să mergem la masa negocierilor Ne vom proteja oamenii cu toate mijloacele pe care le avem. Vom reconstrui binele.

Vom forma patru noi regiuni ale Federației ruse, pentru că asta este voința a milioane de oameni. Acesta este un drept al oamenilor, fondat pe un articol ONU. În spatele alegerii milioanelor de oameni din aceste regiuni se află o istorie milenară, o cultură transmisă de strămoși. Reprezentanții sovietici au luat decizia de a dizolva URSS și a fost o catastrofă națională. Ei ne-au distrus marea noastră țară. Ei au pus poporul în fața faptului împlinit. URSS nu mai există și nu ne vom întoarce în trecut, Rusia nu are nevoie de asta.

Vestul este gata de orice pentru a-și lua partea de peste tot din lume. Acesta este motivul suprem pentru care ei fac ceea ce fac și de aceea sunt atât de agresivi față de culturile independente.

Vladimir Putin și-a mărit salariul CITEȘTE ȘI Vladimir Putin și-a mărit salariul

E important pentru ei ca toate țările să lucreze cu SUA. Ei își vor doar profiturile. În dorința de a-și păstra puterea nelimitată apare războiul hibrid împotriva Rusiei. Vor să ne facă o colonie, vor să ne jefuiască, încearcă să ne oprească dezvoltarea, cultura. Vom proteja țara noastră.

Ei spun minciuni, ne cred proști. Rusia este o civilizație de mii de ani. Nu vom trăi după regulile pe care ei ni le fac, ne facem propriile reguli.

Vestul decide cine are dreptul să stabilească granițe și cine nu. Cine le-a dat acest drept? Vestul nu poate accepta că nu trebuie să domine tot ce se întâmplă în lume. Ei discriminează oameni și nu vom accepta aceste politici rasiste. Rusofobia este un tip de rasism care crește acum peste tot în lume", spune Putin.

Președintele Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, Viaceslav Volodin, un aliat-cheie al președintelui rus Vladimir Putin, a anunțat vineri, în plen, cererile de anexare a patru teritorii ucrainene, un pas tehnic în procesul anexării, în timp ce convoaie de autobuze de îndreptau către Piața Roșie, înainte de ceremonia de semnare a anexării.

Putin semnează astfel documentele anexării a patru regiuni din Ucraina - Herson, Zaporijjea, Donețk și Lugansk.

New Amsterdam, declarat cel mai bun serial de televiziune în 2021, debutează la Prima TV CITEȘTE ȘI New Amsterdam, declarat cel mai bun serial de televiziune în 2021, debutează la Prima TV

Ceremonia se desfășoară în Sala Gheorghievski a Marelui Palat al Kremlinului, unde Putin semnează ”acordurile de acces a unor noi teritorii în Federația rusă”, a anunțat un purtător de cuvânt al Președinției ruse, Dmitri Peskov.

Acordurile urmează să fie semnate ”cu toate cele patru teritorii care au organizat referendumuri și au adresat cereri corespunzătoare părții ruse”, anunța joi Peskov.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia