Un consorțiu de companii din zona arabă va investi 1,3 miliarde de dolari în sectorul agricol din regiunea Mării Negre

Un consorțiu de companii din zona arabă va investi 1,3 miliarde de dolari în sectorul agricol din regiunea Mării Negre
scris 11 oct 2017

Companiile Saudi Agricultural and Livestock Investment Company (SALIC) din Arabia Saudită și Al Dahra din Emiratele Arabe Unite vor investi cinci miliarde de riyali (1,33 miliarde de dolari) în sectorul agricol din regiunea Mării Negre, a declarat, miercuri, directorul general de la SALIC, Abdullah Aldubaikhi.

"Investițiile au început deja. Vom achiziționa companii și vom investi în cereale și creșterea animalelor", a declarat Abdullah Aldubaikhi, cu ocazia unui forum de afaceri organizat la Abu Dhabi, scrie Agerpres.

Azerii de la SOCAR deschid cea de-a 39-a benzinărie din România, la Brașov CITEȘTE ȘI Azerii de la SOCAR deschid cea de-a 39-a benzinărie din România, la Brașov

Aldubaikhi a adăugat că investițiile vor fi realizate în zece țări din regiunea Mării Negre, inclusiv Rusia, Ucraina, România, Ungaria, Belarus și Bulgaria, și vor include terenuri agricole, logistică și facilități de depozitare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
agricultura
arabia saudita
marea neagra