„Vaccinați-vă sau căiți-vă”, afirmă Biserica Ortodoxă Rusă, în contextul sutelor de decese zilnice provocate de COVID

„Vaccinați-vă sau căiți-vă”, afirmă Biserica Ortodoxă Rusă, în contextul sutelor de decese zilnice provocate de COVID
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2021

Influenta Biserică Ortodoxă a Rusiei i-a admonestat luni pe rezidenții din această țară care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19, spunând că aceste persoane sunt „păcătoși care trebuie să se căiască pentru tot restul vieții lor”, în contextul în care Rusia a raportat o nouă creștere a numărului zilnic de infectări și de decese asociate acestei maladii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Biserica Ortodoxă a Rusiei i-a îndemnat pe credincioșii ruși să se vaccineze împotriva noului coronavirus, după ce alte 24.353 de cazuri au fost confirmate luni, inclusiv 6.557 la Moscova, în urma cărora bilanțul oficial la nivelul întregii țări a ajuns la 5.635.294 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei, scrie Agerpres.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Grupul guvernamental de lucru pentru combaterea pandemiei din Rusia a anunțat că alte 654 de persoane au murit din cauze asociate noului coronavirus în ultimele 24 de ore, iar bilanțul total al deceselor raportate la nivel național a urcat la 138.579.

Agenția federală pentru statistică din Rusia ține un registru separat al deceselor și afirmă că Rusia a înregistrat aproximativ 270.000 de decese asociate COVID-19 din aprilie 2020 până în aprilie 2021.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Exprimându-se la televiziunea de stat, mitropolitul Ilarion, conducător al Direcției de Relații Externe din cadrul Patriarhiei Moscovei, a spus că persoanele care refuză să se vaccineze comit „un păcat pentru care vor trebui să se căiască pentru tot restul vieții lor”.

„Văd în fiecare zi astfel de situații, oameni care vizitează un preot pentru a mărturisi că au refuzat să se vaccineze – sau apropiați ai lor – și au cauzat, fără să vrea, moartea unei alte persoane”, a adăugat el.

„Păcatul apare atunci când te gândești doar la tine, nu și la o altă persoană”, a mai spus mitropolitul Ilarion.

viewscnt
Afla mai multe despre
vaccinare
biserica rusa