VIDEO Apariție surpriză a lui Bono într-o stație de metrou din Kiev, în timpul sirenelor. Spectacol rock - ”Stand by me”/ ”Stand by Ukraine”

VIDEO Apariție surpriză a lui Bono într-o stație de metrou din Kiev, în timpul sirenelor. Spectacol rock - ”Stand by me”/ ”Stand by Ukraine”
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2022

Starul rock irlandez Bono a lăudat lupta Ucrainei pentru "libertate" în timpul unui spectacol într-o stație de metrou din centrul Kievului, duminică, unde solistul U2 a fost însoțit de colegul său de trupă The Edge, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De pe peronul unei stații de metrou din Kiev, irlandezul de 61 de ani a cântat clasicele melodii ale U2 "Sunday Bloody Sunday”, "Desire” și "With or without you", arată news.ro.

"Oamenii din Ucraina nu luptă doar pentru propria ta libertate, luptă pentru noi toți cei care iubim libertatea”, a spus Bono într-o pauză.

Apariția surpriză a lui Bono a venit în timp ce sirenele raidurilor aeriene au răsunat în capitala Ucrainei .

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

La un moment dat, Bono l-a invitat să cânte cu el pe solistul Taras Topolei, de la trupa "Antitelya", care acum este soldat ucrainean și care a cerut sprijinul lumii pentru țara în timp ce a interpretat piesa "Stand by me".

Bono a cântat alături de chitaristul "The Edge" în fața unei mici mulțimi de fani, inclusiv membri ai forțelor armate ale Ucrainei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bono
kiev